fbpx
skip to Main Content

December 2018 en januari 2019: Heel veel boeken gelezen!

Leestijd: < 1 minuut

De afgelopen jaren hebben we veel boeken gelezen, zowel voor onze eigen ontwikkeling als voor ons bedrijf. Boeken over personeelsmanagement, persoonlijke ontwikkeling, gesprekstechnieken, mindset en NLP. Ons doel was om op reis ook een aantal boeken te lezen. Een aantal zijn er in totaal 14 geworden! Sommige boeken hadden we zelf al gekozen, andere boeken kregen we aangereikt door mensen thuis en op reis nadat ze ons verhaalde hoorden.

Op het vliegveld van Cairns (Australië) zagen we dat de top 10 van de meest gelezen boeken allemaal over leven, geluk en zelfontwikkeling gaan (zie foto hierboven). Dat was voor ons een leuke bevestiging dat veel mensen hier interesse in hebben en mee bezig zijn!

Redenen waarom wij boeken lezen:

om onszelf verder te ontwikkelen en kijken wat we toe kunnen passen in ons eigen leven;
om beter te worden in ons werk;
om informatie uit de boeken te gebruiken voor onze app.

We kwamen tot de conclusie dat alle informatie uit de boeken op hetzelfde neer komt, maar elke keer net even anders is geschreven. Uiteraard hebben we van elk boek weer iets nieuws geleerd en zijn we vele goede beschrijvingen tegen gekomen.

Maar de grote hamvraag is: hoe integreer je de superhandige informatie uit de boeken in jouw eigen leven? Veel mede-lezers kampen met deze uitdaging. Om die reden vinden wij het super belangrijk dat de app een interactieve app is, waar gebruikers informatie uit deze boeken in kunnen verwerken en zo kunnen integreren in hun werkleven.

December 2018 En Januari 2019: Heel Veel Boeken Gelezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top