fbpx
skip to Main Content

Ben je nieuwsgierig geworden en op zoek naar 1 op 1 begeleiding? Alle informatie hierover vind je op deze pagina. 

Waar spreken we af?

Wil je live afspreken? Dat kan in Amsterdam en het Westland.
In Amsterdam en omstreken ontvangen we je graag in onze geluk-hut aan de Javastraat. De Javastraat is de wereld in het klein met allerlei soorten winkels, culturen en mensen. De geluk-hut is knus en sfeervol ingericht met een oude houten tafel uit Indonesië waaraan je ontspannen in de eetbank of eetkamerstoel neerploft. Met de laptop op tafel.

In het Westland gebruiken we de kantoorruimte van een echte Westlandse tuinbouw klant waar we goed mee samenwerken. Hier hebben we een grote ruimte voor onszelf met een whiteboard en uiteraard met koffie en thee.

Wil je bij jou thuis, op kantoor of ergens on the road afspreken? Dat kan ook, want onze camper Sjaakie brengt ons overal. (Afhankelijk van de locatie wordt hier extra reistijd/reiskosten voor gerekend).

Wil je online afspreken? Ook dat is mogelijk!
Dan plannen we natuurlijk gewoon een call in via zoom, skype of wat dan ook.

Over Glenn de workappic specialist

Glenn zijn manier van werken is altijd open, to the point, met ruimte voor een lach. Glenn blijft vragen stellen en waar nodig adviseren, totdat jij precies weet wat je wilt en ook weet hoe je dat gaat bereiken. Dit vertalen we samen praktisch naar acties, doelen, en stappen(plannen) waarmee je na en tijdens elk gesprek meteen inzichten en oplossingen hebt waar je direct mee aan de slag kan en ook door leert om altijd een episch werkleven te blijven creëren.

Start van de samenwerking

Voordat we gaan samenwerken, plannen we eerst een een kennismaking van 15 minuten via de telefoon of beeldbellen. Hierin stelt ik mijzelf voor en hoor ik met veel plezier aan welk doel je wilt bereiken. Aan de hand van de vragen die ik je stel en de informatie die je geeft, krijg je een passend advies wat jou helpt naar de oplossing die jij nodig hebt.
Het mooie van de oplossingen van WorkAppic is dat ze elkaar versterken en dus ook met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Hoe gaan we samenwerken?

Stap 1 is dat je de app van WorkAppic gaat invullen. Hierdoor verwerk je alvast al jouw gedachten over wat je vindt en denkt over jouw huidige en gewenste werkleven. We kunnen dan in het 1e gesprek direct praktisch aan de slag met de inhoud van de app en we hoeven het niet meer over koetjes en kalfjes te hebben.

De informatie uit de app en uit het eerste gesprek bepaalt hoe we verder gaan.

De app gebruiken we tussen en tijdens de gesprekken door om alle informatie te verwerken en dit te vertalen naar doelen en acties. Deze doelen en acties plan je in met een datum,  waardoor het systeem jou ook automatisch hieraan herinnert. Je hoeft hier dus niet zelf meer over na te denken.

Wil je eerst nog meer weten voordat we gaan samenwerken?

Back To Top