fbpx
skip to Main Content

Nadat jij nieuwsgierig bent geworden doordat je de website hebt gelezen, een leuk (social media) bericht bent tegengekomen, goede ervaringen van anderen hebt gehoord of door eerder al gebruik te hebben gemaakt van de oplossingen van WorkAppic . Ben je nu op zoek naar 1 op 1 begeleiding?!:)

Hoe werkt het?

Wil je live afspreken? Afspreken in Amsterdan, het Westland, op locatie bij jou of online wat jij wilt? In  Amsterdam en omstreken ontvangen we jou graag in onze geluk-hut aan de Javastraat. De Javastraat is de wereld in het klein met alle soorten winkels, culturen en mensen. De geluk-hut is knus en sfeervol ingericht met een oude houten tafel uit Indonesië waaraan je ontspannen in de eetbank of eetkamerstoel neerploft. Met de laptop op tafel.

In het Westland gebruiken we de kantoorruimte van een echte Westlandse tuinbouw klant waar me goed mee samenwerken. Hier hebben we een grote ruimte voor onszelf met een whiteboard en uiteraard met koffie en thee.
Wil je bij jou thuis, op kantoor of ergens on the road afspreken? (Hier reken ik wel extra (reistijd en reiskosten voor). Dat kan ook! Dan kom ik met onze camper Sjakie langs.

Of toch maar online? Dan plannen we natuurlijk gewoon een call in via zoom, skype of wat dan ook.

Over Glenn de workappic specialist

Glenn zijn manier van werken is altijd open, to the point, met ruimte voor een lach. Glenn blijft vragen stellen en waar nodig adviseren totdat jij precies weet wat je wilt en ook weet hoe je dat kan bereiken. Dit vertalen we altijd samen praktisch naar acties, doelen, en stappen(plannen) waarmee je na en tijdens elk gesprek meteen inzichten en oplossingen hebt waar je direct mee aan de slag kan en ook door leert om altijd een episch werkleven te blijven creëren.

Start van de samenwerking

Voordat we gaan samenwerken hebben we altijd even een korte kennismaking van 15 minuten aan de telefoon of via beeldbellen. Hierin stelt ik mijzelf even kort voor en hoor ik met veel plezier aan welk doel je wilt bereiken. Aan de hand van de vragen die ik je stel en de informatie die je geeft krijg je een passend advies wat jou helpt naar de oplossing die jij nodig hebt.
Het mooie van de oplossingen van WorkAppic is dat alle oplossingen elkaar versterken en dus ook met elkaar gecombineerd kunnen worden (zelfs nadat) eerder is gekozen voor een ander pakket.

Hoe gaan we samenwerken

Vantevoren  vul je de de app van WorkAppic in hierdoor heb je alvast al jouw gedachten wat je vindt en denkt over jouw huidige en gewenste werkleven verwerkt. Waardoor we in het 1e gesprek al meteen praktisch aan de slag kunnen met inhoud en we het niet meer over koetjes en kalfjes hoeven te hebben.

De app gebruiken we altijd tussen en tijdens de gesprekken door om alle informatie te verwerken en dit te vertalen naar doelen en acties die ook ingepland worden op datum waardoor het systeem jou ook automatisch herinnert hieraan en je hier dus ook niet meer over na hoeft te denken.
De app zorgt ervoor dat alle stappenplannen en onderzoek wat je gaat doen je altijd terug kan refereren aan de informatie uit de app om te bepalen wat de verbeteringen, keuze(s) en/of (grote) veranderingen je nodig hebt om te doen.

Back To Top