fbpx
skip to Main Content

Make a Change! De experience om jouw ideale werkleven te creëren

Een ontspannen en avontuurlijke vakantie en tegelijkertijd jouw epische werkleven vormgeven, kiezen en creëren binnen 1 week. Kan dat? Jazeker! In een inspirerende omgeving zonder afleiding. Doordat je tijdens deze week niet wordt afgeleid door de dagelijkse sleur, kan je onder begeleiding helemaal vrij en helder werken aan jouw ideale werkleven. In 1 week zet je de eerste stappen naar jouw doelen en heb je een helder plan voor jouw ideale werkleven.

Denk aan een carrièreswitch, eindelijk je eigen bedrijf starten, je huidige werk (weer) episch maken, je werkleven combineren met dromen en doelen in je privéleven, of zelfs een combinatie hiervan! Tijdens deze week ga je onderzoeken en helemaal helder krijgen:

 • wat je wilt voor de korte en de lange termijn met jouw werkleven;
 • wat de mogelijkheden zijn waar jij ECHT voor wilt gaan;
 • wat je nodig hebt om dit te bereiken;
 • wat jouw sterke punten en ontwikkelpunten zijn, middels Identity Compass;
 • wat jouw stappenplan is met jouw doelen en actiepunten, om alles wat je onderzocht hebt te bereiken.

Algemene informatie

Prijs: €699 ,-
Datum: 18-25 september 2020
Plaats: Normandië, Frankrijk
Deelnemers: 4 – 10 personen

De aanvraag is nog niet definitief en eventuele vragen kan je hier gelijk stellen. Na je aanvraag nemen we contact met je op om de boeking definitief te maken.

Inbegrepen

 • Coaching, WorkAppic app, Identity Compass, workshops en persoonlijke opvolging (onder begeleiding van Glenn)
 • dagelijks een energieke start d.m.v. oefeningen zodat je ontspannen en met focus de dag begint . En tussendoor en in de avond het doen van leuke activiteiten en het leren van technieken(onder begeleiding van Milo)
 • 2 excursies 
 • 2 x luxe diner
 • Water, thee en koffie de gehele dag

De kosten zijn fiscaal aftrekbaar van jouw inkomstenbelasting of loonbelasting. Als werknemer kan je ook eventueel de kosten door jouw werkgever laten vergoeden.

Niet inbegrepen

 • Overnachtingen bij Qui Vivra Verra
 • Vervoer
 • Ontbijt, lunch en avondeten (2 x diner is inbegrepen)

Een week voor het retreat krijg je toegang tot de app van WorkAppic, waarin je jouw huidige werkleven gaat beoordelen en jouw gewenste werkleven gaat onderzoeken en verwerken. Je krijgt ook de link naar Identity Compass, dit is een online interview dat in kaart brengt wat jouw waarden, talenten en carrièredoelstellingen zijn en wat je echt vindt van jouw werk(omgeving). Deze twee tools creëren jouw persoonlijke basis waar we tijdens het retreat mee aan de slag gaan.

De week kan er ongeveer zo uitzien:

Dagelijks starten we de dag met activiteiten die ervoor zorgen dat je de dag ontspannen, gefocust en met plezier begint. Dit is onder begeleiding van Milo. Milo biedt tussendoor en in de avond de mogelijkheid om activiteiten te doen en technieken te leren die je helpen te genieten en met focus jouw doelen te behalen om dat ideale werkleven te creëren.

Vrijdag: aankomst vanaf 14.00 bij Qui Vivra Verra, bijkomen van de reis en een gezamenlijk luxe diner.

Zaterdag: ‘s ochtends een workshop ‘WorkAppic app’. In de middag een workshop ‘Identity Compass’. Na beide workshops heb je inzichtelijk waar je in deze week mee aan de slag wilt om jouw epische werkleven te bereiken.

Zondag: excursie ‘Vikingen’.

Maandag: ‘s ochtends workshop ‘Stappenplan’ om met de inzichten van zondag gericht en actief aan de slag te gaan om jouw mogelijkheden uit te werken in duidelijke doelen, stappen en acties.
De middag is vrij te besteden, bijvoorbeeld om verder te gaan met je stappenplan, met elkaar te sparren, vragen te stellen of de omgeving te verkennen.

Dinsdag: vrije dag om te besteden zoals jij wilt. Zelf of samen op pad gaan, of verder werken aan je acties.

Woensdag: tijd om al jouw plannen en vragen te delen met Glenn om te zorgen dat je ECHT gaat doen wat je wilt en ook weet hoe je dat kunt en gaat doen.

Donderdag: excursie naar de stranden van D-day met afsluitend een luxe Normandisch 3-gangen diner. Op deze dag sluiten we het retreat af en reflecteren we met elkaar op de afgelopen week.

Vrijdag: uitchecken om 10.00, afscheid nemen en weer huiswaarts (of lekker wat langer blijven).

Mocht je soms geen behoefte hebben om deel te nemen aan de gezamenlijke activiteiten dan heb je hier natuurlijk ook de vrijheid in:)

Een maand na het retreat volgt een persoonlijke call met Glenn om de voortgang te bespreken en de informatie te updaten zodat de verbetering(en), keuze(s) en veranderingen ook doorgezet worden. Je hebt constant toegang tot jouw informatie in de app, je kunt hiermee blijven werken en je ontvangt automatische herinneringen aan jouw punten, doelen en acties. Het retreat is niet alleen een heldendaad voor een week, maar een overwinning voor een lang en gelukkig werkleven!

Glenn is WorkAppicspecialist en is de organisator, coach, trainer en mede-genieter tijdens dit verblijf. Hij doet alles met een grote glimlach en een aanstekelijk enthousiasme. Zelf heeft hij jaren geleden de switch gemaakt naar zijn epische werkleven en nu helpt hij dagelijks andere ondernemers en werknemers om hetzelfde te doen. Samen met zijn vrouw heeft hij in 2018 een wereldreis gemaakt, en heeft toen Coen van Qui Vivra Verra ontmoet. Omdat Coen en zijn vrouw Ingrid ook vol voor hun ideale werkleven gaan, was er gelijk een klik en hier is het idee ontstaan voor een samenwerking.

Milo wordt in alles gedreven door (com)passie. Hij runt als sociaal psycholoog en ondernemer zijn eigen dansschool Salsa te Gusta; voor hem staat ‘dansen’ symbool voor een avontuurlijk, positief en creatief leven. In de afgelopen 10 jaar heeft hij de wereld rondgereisd. Zo heeft hij een schat van kennis en ervaring opgedaan in persoonlijke ontwikkeling, geluk en gezondheid (o.a. communicatie, meditatie en yoga). Genieten van het leven staat voor hem centraal.

Er is ten alle tijden desinfectiemiddel en zeep beschikbaar, er is genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te waarborgen en we gaan zoveel mogelijk in de buitenlucht aan de slag. We raden aan zelf een mondmasker mee te nemen als je dat prettig vindt. Bij gezondheidsklachten verzoeken we je om thuis te blijven.

Mocht het door (Corona)maatregelen vanuit de overheid van Nederland of Frankrijk niet mogelijk zijn om af te reizen naar Normandië dan zoeken we een andere oplossing op een andere locatie in Nederland, we verplaatsen de datum of we storten het betaalde bedrag terug op jouw rekening.

We verblijven bij Qui Vivra Verra, een B&B en camping die wordt gerund door de Nederlandse eigenaar Coen en zijn franse vrouw Ingrid. Je kiest hier zelf je verblijf; simpel of luxe, alles is mogelijk. Hieronder zie je de prijzen en typen verblijf, en op de website van Qui Vivra Verra vind je verdere details en een sfeerimpressie:

Kamperen met eigen tent of camper 12€ p.p.p.n
2-persoonskamer €54,99 tot €70 p.n.
3-persoonskamer €69,99 p.n.
4-persoons bungalow €70 p.n.
6-persoonskamer €99,99 p.n.

Coen bereid twee avonden een heerlijke maaltijd voor ons. Je kunt ter plekke aangeven of je gebruikt wilt maken van ontbijt, lunch en diner voor de andere dagen.

Coen heeft jaren geleden het roer omgegooid in zijn werkleven door zijn kroeg te verkopen, en Qui Vivra Verra te kopen en verbouwen tot wat het nu is. Hij heeft zelfs meegedaan aan het televisieprogramma ‘Het Roer Om’! Coen is een expert als het gaat om het vermaken van de gasten door het bereiden van heerlijk eten, het vertellen van mooie werk- en levensverhalen en het gidsen tijdens de excursies. Zijn vrouw Ingrid heeft haar droom verwezenlijkt om als hobby-schilder haar kunstwerken bij de grootste galeries in Parijs tentoon te stellen.

Het is een idyllische plek en er zullen genoeg momenten zijn om te genieten van de omgeving:
– Een duik nemen in de vijver
– Bij de open haard of kampvuur mooie verhalen horen
– Wandelen door de bossen
– Fietsen langs alle historische plaatsen in de buurt
– Kanoën, surfen, yoga, sportlessen
– en nog veel meer…

De aanvraag is nog niet definief en eventuele vragen kan je hier gelijk stellen. Na je aanvraag nemen we contact met je op om de boeking definitief te maken.

Liever eerst even een persoonlijk gesprek? Dan kan je ons gewoon bellen:

Back To Top