fbpx
skip to Main Content

Glenn en Nienke, de co-creators van WorkAppic, combineren dagelijks hun levenslange nieuwsgierigheid en jarenlange (werk)ervaring om hun eigen epische werkleven te creëren, en werken dagelijks samen met ondernemers en werknemers zodat zij dit ook kunnen creëren.

De werkwijze en tools van WorkAppic zijn een combinatie van hoe Glenn en Nienke denken. Glenn denkt vanuit visie, lange termijn, mogelijkheden en ziet het globale plaatje voor zich. Nienke is sterk in de realisatie van die visie, en de procedures en details die nodig zijn om daar te komen. Door hun verschillende ervaringen en manieren van denken, zijn de oplossingen van WorkAppic zo gecreëerd dat ze voor iedereen werken.

Nienke

‘Wat wil jij later worden?’ Nienkes antwoord: ‘Pff geen idee, maar in ieder geval met mensen werken’. Nou, dat is nogal breed! Nienke is van een HBO-opleiding de wereld van de arbeidsmarkt ingerold. Geen bewuste keuze, maar achteraf gezien wel een logische keuze. Ze vraagt zich namelijk al vanaf haar 15e elke ochtend af waar al die mensen op de fiets en in de auto naartoe gaan: Wat voor werk doen die mensen? Hoe ziet hun werkdag eruit? Waarom doen die mensen dat werk? Vinden ze dat werk leuk?
Nienke heeft ervaren hoe een niet-leuke baan haar totale leven en plezier beïnvloedde. Gelukkig, want hierdoor kwam ze tot de grote ontdekking dat ze helemaal zelf kan bepalen wat ze wilt doen in haar werkleven. Vanaf dat moment kwam ze met leuke ideeën over wat zijzelf wilde doen. Het enige wat het bereiken van deze ideeën nog in de weg zat, was zijzelf. Of eigenlijk, haar gedachten. Toen ze die de baas werd, was het hek van de dam:

  • Na 5 jaar als werknemer heeft Nienke haar waarden ‘zekerheid’ en ‘veiligheid’ ingeruild voor ‘vrijheid’ en ‘plezier’ en is ze gestart als ondernemer;
  • Sindsdien werkt ze als freelance HR-adviseur en loopbaancoach voor diverse projecten met als doel om de werknemers en ondernemers te helpen naar verandering/verbetering in hun werkleven en dus meer werkplezier;
  • Dagelijks werkt ze samen met Glenn om de oplossingen van WorkAppic, zoals de app en de stappenplannen, nog leuker en beter te maken.

En wat Nienke het allerleukste vind: jou inspireren en helpen om jouw werkleven epic te maken, wat jij leuk vindt en wat bij jou past!

Glenn

Mensen noemen Glenn regelmatig ‘blijhoofd’ of ‘Mr. Smile’. Met een grote glimlach werkt hij serieus en met veel plezier om het werkleven van hemzelf en anderen zo leuk mogelijk te maken. 

In zijn eigen werkleven blijft hij zichzelf constant ontwikkelen, zowel door middel van scholing en literatuur als door werk- en levenservaring. En het allerbelangrijkste: vooral nieuwsgierig zijn en blijven lachen.

Vier vragen lopen als een rode draad door het werkleven van Glenn: ‘Wat vind ik nu leuk?’, ‘Wat kan ik doen aan wat ik minder leuk vindt?’, ‘Wat is er allemaal mogelijk op korte en lange termijn?’ en ‘Wat voor actie kan ik nu ondernemen om dit te bereiken?’. Op basis van deze vragen creëert Glenn  dagelijks zijn eigen epische werkleven en dat van de ondernemers en werknemers waar hij dagelijks mee samenwerkt.

 • Glenn is op zijn 18e jaar zelfstandig ondernemer geworden. De keuze voor het ondernemerschap was al op zijn 11e jaar gemaakt. Zijn ouders kregen hem vanaf zijn geboorte nooit in de box. Glenn denkt dan ook nooit in de box maar altijd out-of-the-box in alle mogelijkheden en niks is vreemd of te gek.
 • Glenn heeft van zijn hobby en interesse een carrièreswitch gemaakt  in 2015:  van zijn eigen stukadoorsbedrijf naar Eigenaar van Mens&Werkplezier en WorkAppic als zelfstandig Loopbaan-, Life- en Business-coach en HR-consultant.
 • Hij adviseert en ondersteunt organisaties bij het aannemen en behouden van werknemers en werkplezier.
 • Hij organiseert en geeft Workshops en Retreats
 • Dagelijks werkt hij samen met Nienke om de oplossingen van WorkAppic, zoals de app en de stappenplannen, nog leuker en beter te maken.
 • Glenn verzamelt en maakt kennis en inspiratie content om te delen.

Door al deze ervaringen aan alle kanten van de tafel weet Glenn altijd de passende oplossing te creëren voor zowel ondernemers als werknemers.

WorkAppic heeft voor iedereen die ook episch werkleven wilt een passende oplossing. Of je nu een snelle en krachtige verbetering nodig hebt, op het punt staat om keuzes te maken of een (grote) verandering nodig hebt.
Back To Top