fbpx
skip to Main Content

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

WorkAppic
Average rating:  
 5 reviews
by Sanne on WorkAppic
Weer blij!

Eindelijk gestopt met rondjes draaien, maar in 1 rechte streep op mijn doel af! Doordat ik nu weet wat mijn doel is en wat ik moet doen om daar te komen. Super!

by Fleur on WorkAppic
Top app

Workappic zet je te nadenken, en laat je zelf inzien wat jij kunt veranderen aan jouw werkplezier! Ik kan dit echt iedereen aanbevelen!

by Jet on WorkAppic
Droom baan

Ik was al een tijdje niet happy met mijn baan maar wist ook niet zo goed wat ik dan wel wilde doen. Workappic heeft mij naar mijn droombaan geholpen. Ik heb nu echt doelen gesteld voor de komende jaren. De app is makkelijk te gebruiken, waardoor ik een doel gericht carrière plan heb kunnen maken.

by Jessie on WorkAppic
Gebruik workappic

Workappic heeft mij super goed geholpen om erachter te komen welke richting ik op wil met mijn werkleven en wat mijn doelen voor het komende jaar zijn. Voor het gebruik van het programma wist ik vaag wat mijn doelen voor het komende jaar waren, maar doordat de vragen op de juiste manier in het programma zijn gesteld werden mijn doelen voor mij helder en kan ik hier nu mee aan de slag! 🙂

by Thijs on WorkAppic
Een behulpzame app met snel resultaat.

Met behulp van Workappic heb ik een duidelijk inzicht gekregen in mijn huidige werkleven. Dankzij Workappic heb ik nagedacht over wat ik mis in mijn huidige werkleven en hier acties in ondernomen. Dankzij deze acties ga ik met een stuk meer plezier naar mijn werk en heb ik een duidelijker doel voor ogen voor de toekomst .

Back To Top