fbpx
skip to Main Content

WorkAppic is een platform om jouw ideale werkleven te creëren. Er zijn verschillende oplossingen en combinaties daarvan om je te helpen, afhankelijk van jouw doelen. Een van de oplossingen is de app van WorkAppic.

Het idee achter de app is om een deel van het coachingstraject digitaal aan te bieden, zodat je zelfstandig en online altijd aan de slag kan met het creëren van jouw ideale werkleven.

  • Jouw huidige werkleven beoordelen
  • Het in kaart brengen van jouw gewenste werkleven
  • Het checken en bepalen wat voor mogelijkheden je allemaal hebt om dit te bereiken
  • Het organiseren van jouw doelen en acties op jouw eigen tijdlijn en actielijst die je kan inplannen op jaar, maand en/of dag om jouw epische werkleven in stappen te bereiken
  • Je hebt online overzichtelijk alle informatie bij elkaar om de nodige keuzes of verandering te maken. Je houdt levenslang toegang tot de app en jouw profiel zodat je je altijd kan blijven ontwikkelen en alles voor jou onthouden blijft.

Jij weet zelf het beste hoe jouw epische werkleven eruit ziet, alleen is dat soms niet helemaal helder. In de app doorloop je allerlei stappen en beantwoord je vragen. Door de flow van de app heb je hierna een helder beeld van jouw huidige en gewenste werkleven en jouw mogelijkheden, en wordt het duidelijk hoe je verder wilt gaan.

Het resultaat

  • Een overzichtelijke plek voor alles wat je hebt bedacht en verwerkt.
  • Je krijgt herinneringen per mail die jou stimuleren, inspireren en herinneren om jouw doelen en acties uit te voeren om jouw epische werkleven te bereiken.
  • Hierdoor kan je jouw tijd en focus gebruiken om echt acties uit te voeren, mogelijkheden te onderzoeken en jouw doelen te bereiken.

Door de samenwerking van de app met de andere oplossingen van WorkAppic, zoals de workshops, retreats, coaching, stappenplannen, inspiratie, kennis en ondersteuning van de specialisten van WorkAppic is er voor iedereen altijd een passende oplossing.

Back To Top