fbpx
skip to Main Content

Je bent op deze pagina beland omdat je wel wat hulp of nieuwe inzichten kan gebruiken bij je zoektocht naar meer werkplezier. Misschien twijfel je of je (langer) bij je huidige werk wilt blijven, en vraag je je af of het gras groener is bij de buren? 

Nou, je zit hier goed! WorkAppic biedt allerlei oplossingen voor het creëren van jouw ideale werkleven, met o.a. een eigen app, workshops, retreats en coaching.
Om de lancering van het platform WorkAppic te vieren, bieden we de eerste workshops aan voor €60,- i.p.v. €199,-, ons cadeautje aan jou! Zet jij de eerste stap met ons naar jouw epische werkleven? 

In juli komt WorkAppic naar het Westland met een speciale Fix it! workshop waarbij de focus ligt op het vinden van een nieuwe baan. Je gaat aan de slag met de app van WorkAppic om jouw huidige en gewenste werkleven in kaart te brengen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een duidelijk actieplan om jouw epische werkleven te bereiken en een dosis inspiratie en tips!

Is dit wat jij nodig hebt? Meld je dan aan voor een van de twee workshops maandelijks, in Kwintsheul. Wees er snel bij, er kunnen per dag maximaal 10 personen meedoen!

Algemene informatie

Locatie: Kwintsheul bij tuinbouwbedrijf Plantanious in hun gave vergaderruimte met mooi uitzicht over de kassen van het Westland
Tijd: 08.30h tot 14.00h
Datum: Maandelijks
Deelnemers: 4-10 personen
Prijs: €60,- (normaliter €199,-)
Koffie, thee en water inbegrepen

De workshop ziet er ongeveer zo uit: 

Een paar dagen voor de workshop ga je aan de slag met de WorkAppic app die je helpt om duidelijk te verwerken wat je leuk en minder leuk vindt aan jouw huidige werk. Je brengt in kaart wat jouw eisen en wensen zijn voor jouw ideale werkleven en wat de mogelijkheden, doelen en acties zijn om dat te bereiken. 

Op de dag van de workshop besteden we het eerste gedeelte tijd en aandacht aan alle stappen van de app om te checken of alles duidelijk is. Aan de hand van jouw mogelijkheden, doelen en acties krijg je voor de middag een stappenplan en opdrachten om jouw doelen te bereiken.
Wil je jouw huidige baan leuker maken? Dan leer je o.a. jouw baan te onderzoeken en jouw taken te inventariseren en beoordelen.
Wil je een nieuwe baan? Dan leer je o.a. vacatures vinden, beoordelen en selecteren. Daarnaast leer je hoe je op vacatures reageert om de beste kans te maken en te onderzoeken of deze baan bij jouw ideale werkleven past.

Tijdens deze dag is er ook de ruimte om al je vragen te stellen en te sparren over situaties in jouw huidige werk bijvoorbeeld hoe gesprekken met een manager of collega aan te gaan, of gewoon tips hoe je je persoonlijk verder kan ontwikkelen richting jouw leukste werkleven. Ook kan je terecht bij Glenn van WorkAppic voor informatie over bepaalde functies, vacatures en wat je kunt doen om die nieuwe baan te krijgen. 

Glenn, de WorkAppic specialist en begeleider tijdens de workshop, is zelf geboren en getogen in het Westland. Hij heeft in 2015 van zijn hobby zijn werk gemaakt. Namelijk als loopbaan-, life- en businesscoach mensen helpen aan hun leukste werkleven. Hij werkt dagelijks samen met bedrijven voor het aannemen en behouden van personeel, altijd met werkplezier op nummer 1. Hij werkt ook met werknemers om hen te helpen om hun leukste werkleven te creëren door doelgerichte en leuke loopbaantrajecten. Hij weet hierdoor precies wat er speelt in het werkveld waardoor hij altijd wel een oplossing, inzicht of idee paraat heeft voor jou.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een helder idee van wat je wilt en een actieplan. De Fix it! workshop vormt een basis van waaruit je zelf verder actie kan ondernemen naar een leuker werkleven, of je kan kiezen voor een uitbreiding van de workshop afhankelijk van jouw persoonlijke actieplan.

 1. App WorkAppic
 • Van tevoren toegang tot de app WorkAppic; door de stappen van de app ga je verwerken wat je leuk en minder leuk vindt aan jouw huidige werkleven en waar jouw gewenste werkleven aan moet voldoen. Je onderzoekt mogelijkheden om daar te komen en je krijgt duidelijke doelen en acties.
 • De informatie uit de app kan je daarna gebruiken om te beoordelen en onderzoeken welke nieuwe baan bij je past, of wat er moet gebeuren om jouw huidige werk weer geweldig te maken.
 • Toegang tot alle WorkAppic modules/stappenplannen die passen bij jouw situatie waarin je gaat ontdekken en creëren wat jouw pad is. 
 • Na de Fix it! houd je een lifetime toegang tot de app met up to date content voor kennis, tips, inspiratie en reminders over jouw doelen en acties. Zo zorgen we er samen voor dat je ook na het programma met plezier kan blijven werken aan jouw gedachten, acties en doelen!

2. Ondersteuning

  • Je hebt de hele dag de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen aan de WorkAppic specialist Glenn.
  • De kracht van de groep met gelijkgestemden zorgt voor nog meer inspiratie en inzichten.
  • Uitleg en informatie over hoe je WorkAppic het beste kunt gebruiken voor het meeste resultaat.
  • Aan het einde van de dag ga je naar huis met een roadmap naar jouw epische werkleven, met jouw korte en lange termijn doelen en acties.
  • Na een maand een persoonlijke call van 30 minuten met Glenn over de voortgang van jouw acties en doelen.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Back To Top