fbpx
skip to Main Content

Identity Compass is een tool om waarden, carrièredoelstellingen, competenties, werktevredenheid (bore-out, burn-out en flow), productiviteit en betrokkenheid van werknemers en organisaties in kaart te brengen en positief te veranderen.

Mensen verschillen enorm. Verschillen in wat ze willen, waar ze warm voor lopen, hoe ze denken of informatie onthouden en gebruiken. Ook jij doet dat op jouw eigen manier. Iedereen ziet een ander en zichzelf door zijn eigen bril, wat soms best een beetje wazig kan zijn. Identity Compass is een objectief, handzaam en praktisch toepasbaar instrument dat het zicht weer scherp maakt.

Als je zelf bewust bent van hoe je denkt en doet, kan je dit sturen. Je kunt hiermee problemen oplossen en doelen bereiken. Identity Compass is een vragenlijst van ongeveer 45 minuten waar jouw profiel uit voort komt. Het geeft resultaten zonder mensen in een hokje te plaatsen. Er is niets goed of fout.

Wij zijn opgeleid tot consultants van Identity Compass en kunnen hiermee werkgevers en werknemers praktische handvatten geven om problemen te voorkomen, op te lossen en doelen te bereiken.

Wat kan jij en jouw bedrijf met Identity Compass?

  • het in kaart brengen van de bedrijfscultuur en het niveau van betrokkenheid en productiviteit effectief verhogen
  • het meten van de gemotiveerd en werkplezier van elke individu en de gehele organisatie
  • Het in kaart brengen van iemand zijn sociale competenties, waarden, carrièredoelstellingen
  • opleiden en ontwikkelen van mensen door te weten welke werkzaamheden het beste bij hen passen om de carriere en bedrijfsdoelstellingen te behalen
  • (mis)communicatie tussen collega’s en teams verbeteren 
  • het herverdelen van werk, passend bij elk persoon
Back To Top