fbpx
skip to Main Content

Ismael – Ibiza

Leestijd: 2 minuten

Ismael (47 maar hij voelt zich 25). Jarenlang veranderde hij van baan en werkavonturen en probeerde hij zijn weg te vinden. Bij zijn laatste poging verhuisde hij naar Ibiza waar hij werkte aan wat hij het beste kon: netwerken, PR en creativiteit voor andere bedrijven. Resultaat: burn out. Niet alleen het niet in staat zijn om beslissingen te nemen (omdat het nooit zijn eigen bedrijf was), maar ook niet om lange processen te ontwikkelen om de projecten/ideeën goed te ontwikkelen. Uiteindelijk realiseerde hij zich dat hij het geweldig deed voor de anderen en hun bedrijf, dat hij de klant beter leerde kennen, maar dat de eigenaren dat eigenlijk zelf nodig hebben. Teleurgesteld en verloren in verplichtingen die nergens toe leiden, vroeg zijn vrouw Daan aan het eind van het seizoen 2013 iets aan Ismaël: ‘Wat vind je het leukst om te doen? Wat zijn je dromen? Wat staat er op jouw bucketlist?” De eerste wens die naar voren kwam was om in de rivier te springen vanaf de beroemde Mostar brug (in het voormalige Joegoslavië). Toen zei Daan: “Waarom doe je dan niet iets met cliffdiving?” (lees: springen van grote rotsen in de zee). En meteen daarna zei hij “maar daar kan ik geen geld mee verdienen”. Ze negeerde die laatste zin en samen hebben ze gebrainstormd over hoe hij kan doen wat hij het leukste vindt en er zijn inkomen mee kan verdienen. Het idee was er: het organiseren van cliffdiving op Ibiza! Ismael ging ervoor en in een mum van tijd had hij het outdoor evenementenbedrijf Rockid Ibiza Outdoor: van cliffdiving tot snorkelen, stand up paddle, mountainbike en nog veel meer, voor particulieren en bedrijven. Daan voegde daar haar passie voor koken aan toe (Amoro Food) en zo konden ze hun tours uitbreiden naar complete tours inclusief gezonde lunch of diners voor bedrijven. Het programma voor teamuitstapjes bestaat uit verschillende activiteiten met als hoogtepunt cliffdiving voor het overwinnen van angst en het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen voor het maken van betere (persoonlijke en zakelijke) keuzes!

Ismael – Ibiza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top