fbpx
skip to Main Content

Wat ze vroeger het liefst deed…

Leestijd: < 1 minuut

Zij wist als kleine meid al wat ze later wilde doen: werken in een winkel. Ze speelde dag en nacht ‘winkeltje’, voornamelijk speelgoedwinkeltje met een echte nepkassa en nepgeld. Toen ze bijna 16 jaar was kwam haar vader op een dag helemaal enthousiast thuis uit zijn werk en zei: “Ik heb een hele leuke baan voor je gevonden! Precies wat jij wilt en ik heb geregeld dat je daar op gesprek kan komen.” Zij zat toen in de ‘nee-fase’ van haar pubertijd en zei dus als eerst nee (puur omdat ze niet meteen ja wilde zeggen). Toen haar vader maar bleef aandringen en steeds meer vertelde over het bedrijf HUBO (voorheen Fixet) werd ze toch wel nieuwsgierig. Ze wist immers dat ze in een winkel wilde werken en ze stond op het punt om te beginnen aan de MBO-opleiding Detailhandel. Zo gezegd zo gedaan kon zij meteen starten bij de HUBO als bijbaan voor 1 dag in de week. Ze startte in een lekkere drukke periode want alle artikelen moesten opnieuw geprijsd worden van guldens naar euro’s. Toen zij een stage moest regelen voor haar opleiding, had ze het liefst bij de HUBO stage gelopen, maar ze besloot bewust om ook ergens anders in de keuken/winkel te kijken en of het gras bij de buren dezelfde kleur heeft. Ze heeft stage gelopen bij o.a. de Blokker, de Albert Heijn en een baby winkel. Door deze ervaringen wist zij 100% zeker dat ze na haar opleiding bij de HUBO wilde gaan werken. 

Wat Ze Vroeger Het Liefst Deed…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top