fbpx
skip to Main Content

Jane – Australië

Leestijd: < 1 minuut

Jane reist al 22 jaar alleen door Australië en Nieuw-Zeeland. Ze kiest uit waar ze tijdelijk wil wonen en zoekt dan een baan in de buurt. Hierdoor heeft ze ontelbaar verschillende banen gehad en overal en nergens gewoond: van slapen midden in de rimboe tot housesitting in grote villa’s en van tentjes in hostels tot slapen in een camper. Ze gaat er gewoon heen en ziet wel hoe het loopt. Tot nu toe heeft ze altijd een dak boven haar hoofd gehad (behalve in de rimboe dan;) en altijd werk gevonden. Jane vond haar leven op dit moment tamelijk saai, omdat ze al meer dan 6 maanden in Byron Bay woont en werkt. De reden is dat ze haar huidige baan in de supermarkt geweldig vind en het super naar zin heeft. Ze ontmoet de meest uiteenlopende mensen waar ze praatjes en grapjes mee maakt. Jane staat op het punt om (weer) te verhuizen en nu werk te zoeken waar ze voor opgeleid is en iets kan betekenen voor haar medemens, namelijk ouderenzorg.

Jane – Australië

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top